Topmerken bbq barbeque weber heerlijke zomeravonden

Topmerken bbq barbeque weber voor de heerlijke zomeravonden

Topmerken bbq barbeque weber als Weber Bar-B-Kettle kan je echt de lekkerste gerechten maken voor de heerlijke zomeravonden. Door een kookoppervlakte van Ø 47 cm kan je er goed met 4 mensen van eten. De Bar-B-Kettle voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidskenmerken van een Weber barbecue. De deksel en ketel zijn gemaakt van geëmailleerd porselein en de asopvangschaal is gemaakt van aluminium.

 

Meer informatie / Bestellen

Het merk “weber”

Topmerken bbq barbeque weber. Dit komt door de kwaliteit die Weber aan zijn houtskoolbarbecues, gasbarbecues, rookovens en barbecue-accessoires geeft. Weber heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het maken van de beste barbecues en deze ervaring is overal in terug te zien. Weber biedt een unieke en zorgeloze barbecue beleving.

BBQ Recepten

Wereldburgers, dat zijn het. Want over de hele wereld wordt ie gegeten: fastfood nr 1 de hamburger.
En wij grillen ’m ook graag. In de pan of op de barbecue. We maken er wel een speciaaltje van met gegrilde groenten, hummus en witte kaas bijvoorbeeld.

Bur­ger met avo­ca­do en ge­bak­ken ei

Hamburger, kaas, ei en rijpe avocado. Een stapel zachte, romige smaken, waarmee je kinderen zeker ook blij maakt.

https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1185800/burger-met-avocado-en-gebakken-ei

MIJN WEBER BARBECUE ONDERHOUDEN

De Weber schoonmaakborstel van bamboehout heeft aan de achterkant een schraper. Met deze schraper kunt grote, vastgeplakte etensresten van het grillrooster verwijderen. Wanneer het rooster nog warm is, is het makkelijker reinigen. Indien u wacht met schoonmaken, zullen de etensresten zich alleen nog maar meer vasthechten en wordt het schoonmaken moeilijker. Voor een intensieve schoonmaakbeurt reinigt u de kuip en het deksel met een Weber reiniger.

Onderstaande filmpje geeft duidelijk weer hoe u uw houtskoolbarbecue weer in topconditie krijgt!

Invetten voor het grillen

Vet het grillrooster voor het barbecueën in met olie. Dit voorkomt dat gerechten aan het rooster blijven plakken.

Indirecte grillmethode

Met de indirecte grillmethode, in het bijzonder met de brikettenbarbecue, kunt u uw barbecue het beste tegen vervuiling beschermen. Zet een groot aluminium druipbakje in het midden op het houtskoolrooster. Daarboven legt u dan het gerecht op het grillrooster. Vetten en sappen lekken dan in het druipbakje en deze kan dan gemakkelijk weggegooid worden. Giet een beetje water in het aluminium druipbakje om eventuele vervelende rookontwikkeling te voorkomen.

Warm reinigen

Om tijd te winnen, reinigt u uw gas- of houtskoolbarbecue (maar niet uw elektrische barbecue) wanneer deze warm is. Een warm grillrooster reinigen, duurt 15 seconden in plaats van 15 minuten voor een koud grillrooster. Als hij is afgekoeld, zet de barbecue dan nog even aan om de resten te carboniseren en schoon te borstelen.

Goed borstelen

U kunt de roestvast stalen schoonmaakborstels van Weber voor alle Weber grillroosters gebruiken. Gebruik in geen enkel geval staalborstels, deze zijn veel te hard en zullen het oppervlakte van het grillrooster beschadigen. Er zijn verschillende soorten borstels verkrijgbaar: met een lang of een kort handvat, of speciaal ontworpen voor reiniging tussen de roosters.

Producten per pagina:
Sortering:

Weber | BBQ Want
Weber | BBQ Accesoires en Briketten Speelgoed

Producten per pagina:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *