Topmerken verrekijkers als Bushnell Legend

Top 1 Topmerken verrekijkers

De top 1 in de Topmerken verrekijkers is de Bushnell Legend Ultra HD. Dit is een verrekijker met een extreem helder beeld, en zijn uitgerust met super-premium ED Prime Lenzen. Dichtbij scherpstellen kan al vanaf 1,90 meter. De Legend UHD heeft een extreem breed gezichtsveld. Door de magnesium behuizing wordt het gewicht verlaagd en de soft-touch grips verbeteren het draaggemak.

Meer informatie / bestellen

Over Bushnell

Bushnell is al meer dan 65 jaar actief in de sportbranche. Het uitgangspunt van Bushnell is om hoge kwaliteit, betrouwbare en redelijk geprijsde verrekijkers te ontwikkelen. De verrekijkers van Bushnell zijn ideaal om mee de natuur in te gaan maar ook binnen te gebruiken bij concerten of sportwedstrijden.

Waar kun je vogel spotten?

De Kraaijenbergse Plassen is een walhalla, waar vogelliefhebbers het gehele jaar door hun hart kunnen ophalen. Afgelopen jaren zijn er dan ook verscheidene bijzondere vogels waargenomen, zoals de Roodstuitzwaluw en de Amerikaanse Smient.

Wil je de vogels met eigen ogen zien broeden? Ga dan mee met de boswachter om vogels te spotten. In het voorjaar keren de trekvogels terug in onze natuurgebieden.

Nog geen keuze kunnen maken?

Als u een verrekijker gaat aanschaffen is het belangrijk om daar de tijd voor te nemen.

Twee belangrijke vragen moet u voor u zelf kunnen beantwoorden:

1. Waar ga ik de kijker voor gebruiken?

– landschappen te bekijken?

– ga ik vogels spotten?

– wil ik het als allround kijker gaan gebruiken?

2. Wat is de maximale prijs die ik wil betalen?

Als u deze 2 vragen kunt beantwoorden bent u al een heel eind op weg om tot de juiste keus te komen. Wanneer u bij ons komt helpen wij u verder om de beste kijker die bij uw wensen past uit te zoeken. Wij leggen u uit wat de verschillende vergrotingen zijn, wat de lichtsterkte van een kijker is waardoor u langer in de schemering door kunt blijven kijken en het verschil in helderheid tussen de verschillende kijkers.

Producten per pagina:
Sortering:

Optisan Verrekijker Litec R II 8x34
Vortex Vanquish 8x26 Verrekijker
Vortex Crossfire HD 8x42 Verrekijker
Optisan Verrekijker Litec R II 8x34
Vortex Vanquish 10x26 Verrekijker
Vortex Vanquish 8x26 Verrekijker

Producten per pagina:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *