Topmerken boxspring de meest populaire Auping, Swiss sense of Norma

bekendste topmerken boxspring

De bekendste topmerken boxspring (Auping Boxspring, Norma Boxspring, Hästens Boxspring, Eastborn Boxspring, Ubica Boxspring en Velda Boxspring) getest, van enkele bekende beddenverkopers (Karlsson Boxspring van Beter Bed, Leen Bakker Boxspring en Ikea Boxspring) en van postorderbedrijf Wehkamp

Uitgebreide collectie bedden, matrassen en boxsprings

Leenbakker biedt haar klanten een uitgebreide collectie bedden, matrassen, boxspring bedden en ledikanten van diverse top merken.

Voor meer hulp bij het zoeken naar een degelijke lekker slapende boxspring

Elk jaar onderzoekt de consumentenbond de boxsprings op kwaliteit en prijs. De consumentenbond heeft 11 boxspringcombinaties getest van 11 merken: oa. Auping, Swiss Sense, Hastens, Beter Bed, IKEA, Pullman en Eastborn. Voor het onderzoek heeft de consumentenbond de best verkochte combinatie van de diverse merken onderzocht.

Mooi bed en ligt heerlijk. Mijn slaapkamer ziet super mooi uit met dit bed

Het populairste merk in Nederland is Auping. Veel bezoekers op onze website hebben interesse in dit merk. Zoekopdrachten per maand in Google. Het tweede populairste merk in Nederland is Swiss Sense. Opvallend is dat beide merken in dezelfde categorie bedden vallen (prijs en kwaliteit) en dat beide merken erg populair zijn.

Wij slapen er heerlijk op! We zijn erg goed geholpen door Rob in de winkel in Tilburg, hierdoor een weloverwogen keuzen gemaakt welke voldeed aan onze verwachtingen. Zijn er heel blij mee 🙂

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *