Top fastfood keten McDonalds start interactieve game

Top fastfood keten McDonals start met interactieve game projectie. Dit is een project van beam. Jongen kinderen hadden altijd al een beleving bij McDonalds. Kinderen hadden daar een glijbaan of klimbaan. Voor de tieners was er tot heden minder te beleven. Voor deze doelgroep is McDonalds samen met Beam een project gestart. The interactieve game zorgt ervoor dat jij een eenvoudige tafel kan omtoveren to een gametafel.

Aan tafel

Je kunt er via je tafel een gerecht bestellen of een kijkje in de keuken nemen dankzij de webcam die daar hangt.  Er komt nog wel een echte ober aan te pas om je eten te brengen.

The children love to play on the interactive floor (and sometimes even the adults) and it is always difficult for the parents to take them home, therefor they stay longer in the restaurant and order more food, ice-cream and drinks

Top Fastfood keten en de Interactieve vloer

Door een projectie op de vloer te koppelen aan bewegingssensoren, ontstaat een interactief reclame- of speelveld dat reageert op bewegingen van gebruikers.

Een interactieve vloer is een projectie die – op elke willekeurige ondergrond – de kleinste bewegingen signaleert en daarop reageert.

Digitaal een balletje trappen? Geen probleem op ons geprojecteerde voetbalveld. De bal beweegt mee op elke beweging. Over water lopen? Elke stap die u zet veroorzaakt een rimpeling op exact de juiste plek.

Deze interactieve vloer trekt gegarandeerd de aandacht van elke bezoeker of toevallige voorbijganger. De mogelijkheden zijn bijzonder geschikt voor ontvangsthallen, winkelvloeren, beurzen, musea, winkelcentra en warenhuizen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *