Topmerken Red Rag kinderschoenen outlet

Topmerken Red Rag kinderschoenen

Topmerken Red Rag kinderschoenen zijn te koop in de outlet store in Batavia stad. De schrijvers van topmerkenwinkel zijn er gisteren op bezoek geweest en hebben daar een paar jongens schoenen gekocht en een paar dames schoenen. Het is een merk waar het door Nederlandse bodem worden ontworpen en in Italië worden geproduceerd.

Voor meer informatie en of bestellen van deze schoenen kunnen online via deze link of via de outlet store in Bataviastad.

Red-Rag is een stoer en hip schoenenmerk voor het hele gezin. De opvallende casual Red-Rag schoenen bestaan uit verschillende modellen voor mannen, vrouwen en kinderen

Ik kreeg bij het persbericht de vraag of ik een paar  wilde ontvangen en zeg nou zelf, moet ik nee zeggen tegen een paar schoenen…..hahaha echt niet!! Toen ze binnen kwamen was ik eigenlijk best verrast, WAUW! wat een coole sneakers. Alles behave een standaard sneaker en erg gaaf met het camouflage patroon in het blauw. Ik heb toen nog eens goed naar de volledige collectie van Red-Rag gekeken en ik moet heel eerlijk zeggen dat deze sneakers er echt wel uitspringen. Als dit de nieuwe weg is die zij inslaan, dan geloof ik heilig dat snel heel Nederland weet wat Red-Rag schoenen zijn.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *